ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΥΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΥΣ

Πάνω από το 50% του πληθυσμού παγκοσμίως εμφανίζει κάποιας μορφής περιοδοντικής νόσου με περίπου 10% αυτών να έχουν σοβαρή νόσο. Αυτοί είναι ασθενείς που μπορούν να λάβουν σημαντική βοήθεια από έναν περιοδοντολογο και να διατηρήσουν τη φυσική τους οδοντοφυΐα μέσω μιας ολοκληρωμένης περιοδοντικής εξέτασης, θεραπείας και τακτικών επανελέγχων. Η αποκατάσταση νωδών περιοχών με οδοντικά εμφυτεύματα είναι ο πιο σύγχρονος και αποτελεσματικός τρόπος για να ενισχύσουμε αισθητικά, ψυχολογικά και λειτουργικά ασθενείς.

Στο Thess Perio πιστεύουμε στην τεκμηριωμένη οδοντιατρική και είμαστε υποστηρικτές της ομαδικής προσέγγισης που έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη ποιότητα φροντίδας για τους ασθενείς μας. Δεσμευόμαστε να συνδιαχειριζόμαστε την περιοδοντική και περι-εμφυτευματικη υγεία των ασθενών μας καθώς και την ανάγκη για αποκατάσταση απολεσθέντων δοντιών μέσω της χειρουργικής τοποθέτησης εμφυτευμάτων. Προτεραιότητα μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας φροντίδα καθολη την διάρκεια της εξέτασης και θεραπείας χρησιμοποιώντας όλα τα σύγχρονα μέσα.

Η συστηματική προσέγγιση από την αρχική εξέταση στον σχεδιασμό της θεραπείας είναι υψίστης σημασίας. Στο αρχικό ραντεβού, αξιολογούμε τη σοβαρότητα και την έκταση της περιοδοντικής νόσου λαμβάνοντας υπόψη το ιατρικό και οδοντιατρικό ιστορικό του ασθενούς, τις προσδοκίες και τις ανησυχίες του. Τα κλινικά και ακτινογραφικά ευρήματα συζητούνται με τους ασθενείς προκειμένου να κατανοηθεί η σοβαρότητα της νόσου. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι όλοι οι ασθενείς θα επιστρέψουν σε εσάς με την ολοκλήρωση της θεραπείας.

Σας ενθαρρύνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα παραπομπής ώστε συνεργαζόμενοι να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τους ασθενείς μας να επιτύχουν περιοδοντική και συνολική στοματική υγεία.